torsdag 29 juli 2010

Turkiet dag 2

Åhå! Det var alltså så här det såg ut från balkongen. Trevligt. Hillside Su som vårt första hotell heter ligger inne i Antalya, fast precis vid stranden. Himla fint.

Så här ser hotellets privata strand ut. En bra sak med att bo på lyxhotell är att handdukar, solstolar och parasoll ingår. Sånt blir ju annars rätt dyrt under en semester.

Vi la oss tillrätta under ett parasoll och bara njöt av att vara vid Medelhavet igen. Gud så härligt!

Vi badade i det varma turkosa vattnet.

För det är ju fördelen med att åka till Medelhavet i slutet av sommaren: vattnet har hunnit bli varmt. Jag ville aldrig gå upp.

Lunchen intog vi på stranden. En annan fin grej med att bo på lyxiga hotell är att strandmaten är riktigt bra, som den här cheeseburgaren gjord på lamm till exempel!

Hillside Su:s strandbar och strand.

Efter middagen hade vi planerat att se på bio ute under stjärnorna. Det är nämligen något som de erbjuder här på hotellet. Men. Det är tydligen bara filmvisning på tisdagar och söndagar. Så det blev ingen film för oss. Himla synd.

1 kommentar:

  1. Hamam Handdukar - Hos oss hittar du hamam handdukar & inredningsdetaljer för att skapa en värme i ditt hem. Vi arbetar ständigt för att utöka vårt sortiment inom inredning.

    hamam handdukar

    SvaraRadera