torsdag 29 juli 2010

Turkiet dag 1

Efter inte så många timmar i luften kom vi fram till Antalya flygplats.
Det är därifrån den här bilden kommer.

Vi virrade runt lite innan vi hittade den biluthyrningsfirma som min make hittat (billigt) på nätet. Min rekommendation är att gå med någon av de lite mer kända uthyrarna. Jag tror att det blir smidigare så. Plus att man då slipper känna oro för sitt liv. Men allt gick bra. Lirarna som hade firman i den gulmålade baracken bara såg farliga ut, de var snälla.

Om bara vårt virrande hade tagit slut där. Men nej, nej. Av någon anledning trodde vi att det inte skulle vara så svårt att hitta vårt hotell så vi körde lite på känsla – i en stad av Stockholms storlek! Det gick ju sådär. När vi kom fram till hotell Hillside Su var det redan mörkt.

Men hotellet verkade ju fränt. Modernt och loungeit med DJ:s och snygga människor. Allt kändes väldigt svalt och elegant.

Vi hade bokat rum med halvpension vilket jag verkligen kan rekommendera. Det var en himla fin buffé de dukat upp. Här är en av sektionerna med sallader och förrätter.

Till och med en raw food-avdelning hade de.

Och efterrätter i tre sektioner!

Efter middagen ville vi gå en runda för att se hur hotellet såg ut. Men mörkret gjorde det hemskt svårt att se något. Ännu svårare var det att fota. Så vi la oss ner på några sköna bäddar vid poolen i den varma VARMA natten och bara njöt av att vara framme. I Turkiet.
Vart vi hamnat får vi ta reda på imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar