måndag 2 augusti 2010

Turkiet dag 6

Ny dag, nytt poolområde. Så här ser utsikten ut från vårt hotellrum på andra våningen på Gloria Serenety Hotel. Man ser bufférestaurangen (som idag hade Hunters Theme) och långt där borta ser man faktiskt havet.

Det är en stor resort vi bor på. Så stor att alla gäster får en liten karta vid incheckningen. Fast helt ärligt, SÅ stort är det inte.

Idag ville vi utforska poolområdet, så dagen veks till det. Visst har vi det jobbigt?

Själva poolområdet är lite ovanligt uppbyggt i vida cirkelformationer.

Några av hotellets rum har direkttillgång till bassängen från sina uteplatser. För oss som inte betalat det högre priset för att få lagunrum finns det små öar med avgränsade trädäck med solbäddar och parasoll.

Idag ville vi också prova på hotellets spa. Det visade sig vara helt otroligt fint.

Jag fick manikyr.

Och maken pedikyr. Eller Alessandro Foot Care som behandlingen kallades.

Vi gick runt och tittade på de olika behandlingsrummen. Här finns nog all världens massage, eller vad sägs om Thai, Shiatsu, Bali, Lomi Lomi, Golf, Choklad … och alla rummen är urfina.

Man kan också få massage utomhus vid poolen i en magiskt vacker paviljong. Åh!

Även på det här hotellet har vi bokat rum med halvpension.
Vid middagstid kan man antingen äta i bufférestaurangen eller i en av hotellets fyra à la carterestauranger. Bra att veta är att man måste boka bord innan klockan fyra för att få äta à la carte.
Idag hade vi bokat bord på den egeiska restaurangen. Där serveras mat från det turk/grekiska köket. Väldigt gott. Och fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar